Make your own free website on Tripod.com
.:: La Patata Fansite ::.
Nieuws Archief

HOME

Foto's
Backstage Foto's
Concert Foto's
Streetlife Foto's
Band History
Concert Verslagen
Kennis Quiz
Forum
Downloads
Songteksten
Wallpapers
Facts
Fan Art
Kelly Sounds
Adopties
Kelly's on Tour
Nieuws Archief
Site Informatie
Banners
Discografie
Video Pictures
Concert Data's
Gewonnen Awards
Links
TV Optredens
Over de La Patata Site

nieuwsarchief.jpg

Dit is het Nieuws Archief van de La Patata Kelly Site. Het nieuws loopt van Januari 2002 tot aan nu ... Met heel erg veel dank aan de Kelly Benedelux Fanclub en The Kelly Gardens !!!!!!

Januari 2002

* Maite heeft op 2 januari een auto ongeluk gehad door toedoen van fans, Er waren een paar fans die Maite achterna volgden met de auto waardoor Maite de macht over het stuur verloor en tegen een boom aan reed. Gelukkig mankeerde Maite niks. Dat konden jullie wel zien op de concerten.

Joey heeft een auto van 3 fans in elkaar geslagen zoals de nieuwsbladen vermelden. Joey heeft alleen een klein raampje kapot geslagen en een deuk in de voordeur geslagen. Joey deed dit niet express maar hij kreeg even genoeg van de fans die hun achtervolgen waardoor hij zijn zelfcontrole verloor.

Het verhaal wat er van te voren is gebeurd is dat die fans al 4 dagen voor Angelo zijn huis stonden en Angelo en Kira wilde naar Gymnich met hun auto om vandaar uit met de bus naar het concert te vertrekken. Angelo had vriendelijk gevraagd als de 3 fans hun niet wilde volgen omdat Angelo een baby in de auto had. Maar de 3 fans toonde geen respect en volgde Angelo toch. Onderweg probeerde de 3 fans Angelo de weg te stremmen omdat ze fotos wilde van Gabriel. Angelo vertelde dit verhaal tegen zijn broers en zussen waardoor Joey zijn zelfcontrole verloor toen de fans hun bleven volgen. Afgelopen week is dit op tv geweest en Joey heeft netjes zijn excuus aangeboden en zal alle schade betalen. Joey is normaal niet zo vertelde Patricia en Patricia vertelde dat die fans geen fans zijn. Fans zijn volgens Patricia de fans die naar concerten komen en hun cds kopen. Verder zag je in die tv show ook Gabriel voor het eerst.

* Angelo is pappa geworden !!! Zijn vrouw Kira is bevallen van een kerngezond zoontje genaamd "Gabriell" gaaf he ?

* De Kellys Willen mee doen aan het eurovisie songfestival. Met het liedje I wanna Be loved. Helaas is hier al veel commentaar over geweest, zoals dat het liedje illegaal is gezongen en dat de kellys helaas niet meer zo bekand zijn in Duitsland. De voorrondes zijn in mei, en nu maar hopen dat ze

erdoor komen.

* Waarschijnlijk staat in April weer een concert in Nederland gepland. En wel 3 april in Amsterdam, alleen is het nog niet helemaal zeker.

Februari 2002

* Papa Kelly ligt in het ziekenhuis, zijn toestand is kritiek. Hij werd gebracht naar het ziekenhuis omdat hij een hartstilstand had gekregen. De Kellys denken dat hij het niet meer lang volhoudt. Joey vermelde wel dat ze met het eurovisiesongfestival wel gewoon door gaan. Verder is er nog niks bekend hoe het nu echt is met Papa Kelly, we kunnen alleen hopen dat hij er weer bovenop komt.

* I wanna be loved ligt vanaf 25 februari in de winkel als single.

* De nieuwe cd die als alles goed gaat uitkomt in maart gaat "La Patata" heten. In het Nederlands betekent dit: "De Aardappel".

* Het slot Gymnich wordt nu voor andere doelen gebruikt, als het goed is zouden de kellys er nu een hotel van gaan maken omdat het te groot wordt voor de kellys die er nog wonen.

Maart 2002

* De cd La patata komt in April uit.

* De Single "whats the matter you people komt eind deze maand uit.

* Er gaan geruchten dat Angelo gaat trouwen alleen of het een roddel is weet ik niet.

* De Kellys hebben helaas niet gewonnen bij de voorrondes van het eurovisie

songfestival.

* Papa kelly is gelukkig niet meer in het ziekenhuis. Er worden al foto's getoond van Angelo

en Dan samen, pappa kelly zit op dit moment in een rolstoel.

* De nieuwe liedjes van de La Patata cd zullen zijn :

* What's A Matter You People
* New Morals (Human Race)
* Spinning Around
* I Wanna Be Loved
* True Love
* So Many Things
* Lord Can You Hear My Prayer
* Life Can Be Beautiful
* Love Music "N" Sun
* Brother, Brother
* Special Girl
* Oh God
* So Many Troubles
* No One But You
* Life Can Be Beautiful
* Audrey

 

April 2002

* Het nieuwe Kelly-album "La Patata" komt deze maand uit.

 

Mei 2002

* Deze maand even geen nieuwe update's en ook geen nieuws in het archief

want er word op dit moment gewerkt aan de nieuwe La Patata Kelly Site

en die gaat volgende maand online !!!

 

Juni 2002

* De La Patata Kelly Site gaat deze maand officieel online !!!

* SCHOKKEND NIEUWS : PADDY HEEFT ZIJN HAAR AFGEKNIPT !!!!!!!!!!!!!!!!

Wat vinden jullie hiervan ????

 

Juli 2002

* Het gaat weer slecht met pappa Kelly, hij ligt op dit moment weer in het ziekenhuis.

Wij als fans hopen ontzettend dat dit ooit nog goed komt met de arme Dan Kelly.

 

Augustus 2002

* Onlangs heb ik het droevige nieuws gehoord : PAPPA KELLY IS OVERLEDEN !!!!

Bijna alle Kelly Fan-site's zijn tijdelijk offline gezet als speciaal eerbetoon aan de vader der Kelly's. Wij als fans zullen hem erg missen !!!

Dan was al lange tijd ernstig ziek. Hij is in het bijzijn van zijn familie overleden. Op 11 augustus wordt er om 18.00 uur een gedenkmis in de Sankt Maria Himmelsfahrtkirche in Keulen gehouden. De begrafenis vindt plaats in Ierland, in besloten kring. Bij de begrafenis zal de gehele famillie aanwezig zijn waaronder dus ook Paul, Kathy, Caroline en John.

September 2002

* De La Patata Kelly site krijgt een nieuwe uitdaging waaraan alle fans aan mee kunnen doen:

THE KELLY KENNIS QUIZ !!! Beantwoord alle vragen , mail ze naar: lapatataweb@hotmail.com en maak kans op de Kelly Oscar-Award !!!

 

Oktober 2002

* De Kelly's willen volgend jaar weer meedoen aan de voorronde van het Eurovisie Songfestival. Dit heeft Joey verteld in het Duitse tijdschrift 'Yam'.

* Joey doet 26 oktober mee aan een boxwedstrijd! Het wordt ook uitgezonden, op RTL Live !!!

* Paddy brengt in februari 2003 een solosingle uit. De precieze datum is tot heden nog niet bekend.

* Binnenkort komt de nieuwe single van de Kelly's uit! Hij heet Mr. Speechless en wordt gezongen door Angelo! Wanneer hij uit komt is mij tot nu toe nog onbekend.

 

November 2002

* JOEPIEEE: We hebben er een nieuwe Kelly-baby bij !!!! Angelo is namenlijk voor de tweede keer pappa geworden !!! Zijn vrouw Kira is op 5 November bevallen van een dochtertje genaamd : "Helen Josephine".

* Op 25 November komt de nieuwe single van de Kelly's uit "Mrs. Speechless"

De volgende nummers zijn op de cd te vinden: Mrs. Speechless, Wasting All My Time, If There´s A Paradise, Million Flies (Demo), With Love (Drum Solo), Mrs. Speechless (Instrumental) .

* 9 december komt er een DVD, La Patata, van de Kelly's uit! Je kunt hem al voorbestellen bij www.bol.com hij kost 28,95. 9 december komt er ook een nieuwe versie van het album La Patata uit, La Patata (Enhanced), ik weet niet wat het verschil met het 'gewone' album is, misschien staat er een extra bonustrack, of een videofragmentje op of zo. Het La Patata (Enhanced) album kun je alvast voorbestellen bij www.amazon.de

 

December 2002

* De La Patata Kelly Site is eventjes offline gezet maar zal binnenkort weer online gaan

en weer helemaal UP TO DATE zijn !!!!

* Er gaan 'geruchten' dat KATHY weer terugkeert in de band !!! Joey heeft namenlijk verteld

in een interview dat Kathy waarschijnlijk weer terugkeert bij onze Kelly Family. Wat is jouw mening hierover ??? Laat het weten in het forum !!!

* Het was weer een druk jaar voor onze Kelly Family...

Rest mij nog maar een ding te zeggen tot alle fans:

FIJNE KERSTDAGEN EN EEN GEZOND EN VOORAL MUZIKAAL 2003 !!!!

 

Januari 2003

* Nieuw jaar dus nieuwe kansen voor de La Patata Kelly Site !!!!!!!

De La Patata Kelly Site gaat weer echt online met ingang van Zaterdag 4 Januari

en zal dus iedere week weer up to date zijn !!!!!

* Naast de BellyKelly site (Belgische Fansite) gaat de La Patata Kelly Site nu ook

de samenwerking aan met "The Kelly Corner". De site word geheel bijgehouden

door 2 zeer actieve fans (Irma en Renske) misschien dat een van jullie ze kent.

De Kelly Corner bestaat alweer bijna een jaar en ziet er zeer goed uit qua inhoud maar ook zeker

het uiterlijk van de site. M.i.v. 3 Januari 2002 start de samenwerking tussen de twee site's. Ze zullen onder andere een gezamenlijk forum gaan beheren dus HOUD DE SITES IN DE GATEN !!!!

De Kelly Corner is te vinden op: www.kellycorner.tk en de La Patata site op: www.lapatatasite.tk (zoals jullie al weten).

Het volgende komt van de website van : www.rtl.de

 PADDY KELLY SINGT FÜR "UNTER UNS"

Die "Unter uns"-Jubiläumsfolge am 8. Januar 2003 wird ja ohnehin schon spektakulär, aber jetzt erhält sie auch noch top-professionelle musikalische Untermalung: Paddy Kelly (25) - Mitglied der Kelly-Family - steuert die Musik bei. Sein Song "Hope" ist das Hauptthema der 2.000. Folge, in der der an Leukämie erkrankte Till und seine Freundin Ute für einen letzten gemeinsamen Urlaub nach Irland reisen werden. "Hope" - Hoffnung - kann das tragische Paar gut gebrauchen...

Für den in Dublin geborenen Paddy Kelly ist der Soundtrack zur RTL-Soap eine neue Herausforderung: " 'Hope' ist ein sehr tiefgehender Song, und ich glaube, dass er daher sehr gut zur Serie passt". "Hope" wird gemeinsam mit dem ebenfalls neuen Track "Pray" als Double-A-Side-Single im Februar bei Polydor veröffentlicht. Das dazugehörige Album folgt am 17. März 2003, zum St. Patrick's Day. Uitzending: 8 - 01 - 2003 op RTL !!!!

 

** Heb jij ook interessant Kelly - Nieuws te melden ???

Mail het dan snel naar : lapatataweb@hotmail.com !!!

 

** ALLES ONDER VOORBEHOUD **