Make your own free website on Tripod.com
.:: La Patata Fansite ::.
Concert Verslagen

HOME

Foto's
Backstage Foto's
Concert Foto's
Streetlife Foto's
Band History
Concert Verslagen
Kennis Quiz
Forum
Downloads
Songteksten
Wallpapers
Facts
Fan Art
Kelly Sounds
Adopties
Kelly's on Tour
Nieuws Archief
Site Informatie
Banners
Discografie
Video Pictures
Concert Data's
Gewonnen Awards
Links
TV Optredens
Over de La Patata Site

Bedankt Kristien !!!

 

Verslag van concert op 5 september 2002 door Kristien

We zijn thuis met z'n drieŽn vertrokken, mijn zoon Andy, mijn vriendin Marie Christine en ik, reden naar Gent en daarna met de trein naar Antwerpen. We waren nog een stuk te vroeg in de zaal omdat het concert verlaat was. Er stond 20 u op de tickets en het begon pas om 20.30 u. Niet getreurd, mensen genoeg om mee te praten. We zaten op de eerste rij. Het leek mij dichter dan vorig jaar. De inrichting van het podium was helemaal anders. Angelo met de drums zat helemaal links vanuit de zaal gezien, daarnaast stond Jimmy met de conga's, dan ... aan de bas, dan Paddy, Maite, Matthias aan het keybord, dan Patricia en Joey had zijn gewone plaats behouden. Het deed wel eventjes raar om het nu zo te zien, maar het is ook wel goed dat ze dat ook even veranderen, ik ga al van 1998 naar de concerten in BelgiŽ en het was sedertdien nog nooit veranderd. Angelo kwam eerst op het podium, hij droeg een blauwe jeans en een groene Tshirt. Zijn haar is weer een flink stuk gegroeid hoor! Dan Jimmy, die had ook een blauwe jeans aan met een groen Tshirt met een oranje ster op. Dan Patricia, die droeg een zwart rokje met een groen truitje. Maite had een blauwe jeans aan met een jeansrok erboven, een zwart truitje en daar nog een truitje boven, maar de kleur van het truitje ben ik vergeten. Joey had een zwarte broek en hemd aan en zijn haar was los, wat ik nu toch wel mooi vond. Paddy droeg een donkerblauwe jeans en een wit hemd met fijne blauwe streepjes, en die vind ik knap met zijn korte kopje. Ze hadden bijna allemaal een kruisje op hun gitaarband.

De volgorde van de liedjes ken ik niet meer, maar ze zongen de meeste liedjes die ze in januari gezongen hebben. Paddy heeft wel 'Blablabla' gezongen, en dat had ik nog nooit op een concert gehoord. Terwijl Maite 'Every Baby' zong kwam Patricia met Alexander op het podium. Ze lijkt heel trots op haar zoontje.

Anders was iedereen  heel erg rustig bij het begin van het concert. Naar het einde toe werd het wat losser. Maar ja, ze hebben de laatste tijd toch veel te verwerken gekregen hť. Jimmy vertelde ongeveer midden in het concert dat er een gast was om te zingen. Het was Severine Dorť. Dat bijna blinde meisje dat mee deed aan eurosong. Ze heeft samen  met Jimmy 'Please don't go' gezongen. Ze had het die dag nog maar geleerd en het klonk fantastisch. Ze schrok af en toe wel eens, naar mijn gevoel althans, van Jimmy die zo heel dichtbij kwam. Ze hebben ook een stukje gedanst tussendoor, zoals hij anders soms met Patricia doet. Ik vond het prachtig! Dat meisje kan heel goed zingen hoor! Jimmy zei dat ze gerust mee kon doen met zijn zussen, en dan dat het maar een grapje was. Dat stukje werd gefilmd, ik weet niet of het voor tv is of niet. Maite had een nieuwe song en die ging over haar eetprobleem, de titel was 'History'. Wel een heel rocky nummer. Het concert duurde tot vijf voor elf en om zes na elf moesten we onze trein halen. Dus hebben we niet lang meer kunnen napraten achteraf. Wat ik eigenlijk wel spijtig vond, omdat het altijd wel leuk is om indrukken uit te wisselen.

Verslagen gemaakt  ?