Make your own free website on Tripod.com
.:: La Patata Fansite ::.
Site Informatie

HOME

Foto's
Backstage Foto's
Concert Foto's
Streetlife Foto's
Band History
Concert Verslagen
Kennis Quiz
Forum
Downloads
Songteksten
Wallpapers
Facts
Fan Art
Kelly Sounds
Adopties
Kelly's on Tour
Nieuws Archief
Site Informatie
Banners
Discografie
Video Pictures
Concert Data's
Gewonnen Awards
Links
TV Optredens
Over de La Patata Site

siteinfo.jpg

Allereerst even dit ...

zoals je wel gemerkt hebt, ben ik op dit moment nog erg druk bezig met het vernieuwen van de site. Er staan nog niet erg veel downloads en audio bestanden op maar binnenkort komt hier dan ook verandering in. Ook de nieuwe songs van La Patata zullen hier over een tijdje te vinden zijn.

Copyright

Sommige foto's e.d. die op deze website staan zijn afkomstig van andere Kellyfan-site's. Mocht er een foto tussenstaan die jij hebt gemaakt en waarvan je niet wilt dat hij op deze website word vertoond, stuur me dan een mailtje (lapatataweb@hotmail.com). Dan zal ik de foto eraf halen.
Het is dan ook verboden om foto's, tekst of wat dan ook van deze pagina naar een andere pagina te kopiŽren of voor commerciŽle doeleinden te gebruiken zonder mijn toestemming. Je mag foto's, tekst, e.d. natuurlijk wel downloaden en uitprinten voor eigen gebruik.

Bronnen

Net zoals de meesten van jullie ben ik gewoon een fan, die de Kelly Family niet persoonlijk kent (helaas) en krijg ik het laatste nieuws uiteraard niet van hen persoonlijk door. Toch probeer ik op deze website geen geruchten te zetten, maar zoveel mogelijk nieuws dat uit een betrouwbare bron komt, hiermee bedoel ik o.a. de officiŽle website van de Kelly Family (www.kellyfamily.de) , tijdschriften, diverse kranten en natuurlijk uitspraken van de Kelly Family zelf op concerten, TV-optredens e.d.

Wat gaat er allemaal veranderen ?

Nou , de vernieuwing van de site houdt in dat er nieuwe dingen bij komen zoals de Kennis Quiz en de biografie van de bandleden die je hier binnenkort op kunt vinden maar ook zullen er dingen weggaan zoals de Site Awards. Alles over de tour van de Kelly's kan je op de tour-pagina terug vinden en zo nog veel meer.

Contact

Voor vragen, opmerkingen, suggesties, tips e.d. kan je altijd mailen !!!

Het e-mail adres is : lapatataweb@hotmail.com

 

Site in het algemeen...

Dit is een fansite en geen officiŽle website van The Kelly Family. Ik heb geen directe contacten met de Kelly Family. Het is dan ook verboden om foto's, tekst of wat dan ook van deze website naar een andere site te kopiŽren zonder toestemming van de webmaster.