Make your own free website on Tripod.com
.:: La Patata Kelly Site ::.
Nieuws

HOME

The Ironman
Little Angelo
De Bandleden
Bedank Pagina
Site Nieuws
Band History
Kennis Quiz - Oscars
Fan Meeting
Chat Pagina
Concert Verslagen
Kennis Quiz
Pappa Kelly
Kelly's in chat !!!
The Making of La Patata
Forum
Lapatata Chat
Downloads
Songteksten
VOTE 4 ME
Facts
Fan Foto's
Fan Art
Kelly Sounds
Adopties
Kelly's on Tour
Nieuws
Nieuws Archief
Site Informatie
Fanlisting
Foto Album
Banners
Discographie
Handtekeningenuur
Video Pictures
Concert Data's
Update's
Kelly Kids
Gewonnen Awards
Links
TV Optredens
Over the Kelly's

De Kennis Quiz gaat van start !!!

oscar.jpg   Ja het is zover !!! De Site Awards is gestopt en de Kennis Quiz gaat van start ! Er vallen geweldige Oscars te winnen en ontzettend veel eer mee te behalen. Succes genomineerde !!!

lijn

Paddy laat baard staan !!!

paddylooknew.jpg Zie hier Paddy's nieuwe look op deze foto. Als je het aan mij vraagt vind ik het niet erg mooi maar wat vinden jullie er nu eigenlijk van ? Laat het weten in mijn gastenboek of schrijf jouw mening in het Forum.

lijn

Papa Kelly overleden

Dan Kelly

Op 5 augustus j.l. is Dan Kelly op 71-jarige leeftijd overleden, in bijzijn van zijn familie.

Dan was al lange tijd ernstig ziek. Na de laatste beroerte zat hij in een rolstoel en kon nauwelijks meer spreken.

De begrafenis heeft plaatsgevonden in Ierland. Zondag 11 augustus is er een herdenkingsmis gehouden in de Sankt Maria Himmelsfahrtkirche in Keulen. Er was veel belangstelling, er kwamen zo'n 5000 fans. Er konden er maar 400 in de kerk, dus de meesten hebben de dienst buiten via luidsprekers gevolgd.

De concerten van de komende tour gaan overigens allemaal door.

lijn

De Kelly's weer in Nederland en BelgiŽ!

Patricia in concert

Op 5 en 6 september 2002 is het weer zover: de Kelly's vereren de Benelux met een bezoek! 5 september spelen ze in de Elisabethsaal in Antwerpen en 6 september staat ze in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Het concert in Antwerpen begint om 20:30, het concert in Amsterdam om 20:00. Voor zover ik weet is het concert in Amsterdam nog niet uitverkocht (van Antwerpen weet ik het niet), maar de Heineken Music Hal is dan ook groot, er zijn ruim 5000 plaatsen.

Er is voor beide concerten ook een concertactie bedacht: neem iets mee dat licht geeft, zoals een zaklantaarn of van die lichtgevende staafjes (die je meestal op concerten zelf ook kunt kopen). GEEN STERRETJES en ook GEEN AANSTERKERS, want die zijn GEVAARLIJK! Koud vuur bestaat tenslotte niet, en denk je eens in wat er gebeurd als het haar of de kleren van je buurvrouw/man vlam vatten... Niet echt leuk, en we willen het natuurlijk wel gezellig houden, hŤ? Dus als je mee wilt doen, neem dan een leuk lichtje mee of koop er ťťn op het concert.

lijn

Nog een baby voor Angelo en Kira!

Angelo en KiraEr is al weer een nieuwe Kellybaby op komst bij Angelo en Kira! Dit stond op de officiŽle website van de Kelly Family en Angelo zelf vertelde in de chat dat het een meisje wordt! Het duurt nog wel even voordat de baby zal worden geboren, want eind dit jaar is het pas zover. Ik hou je uiteraard op de hoogte! Overigens waren (of zijn) er ook geruchten dat er ook nog een Kellybaby (een meisje) bij Joey en Tanja op komst is, maar dit is waarschijnlijk niet waar, aangezien dit nergens officiŽel is vermeld en Jimmy een tijdje geleden over slechts 1 nieuwe Kellybaby sprak.

** ALLES ONDER VOORBEHOUD **