Make your own free website on Tripod.com
.:: La Patata Kelly Site ::.
Over the Kelly's

HOME

The Ironman
Little Angelo
De Bandleden
Bedank Pagina
Site Nieuws
Band History
Kennis Quiz - Oscars
Fan Meeting
Chat Pagina
Concert Verslagen
Kennis Quiz
Pappa Kelly
Kelly's in chat !!!
The Making of La Patata
Forum
Lapatata Chat
Downloads
Songteksten
VOTE 4 ME
Facts
Fan Foto's
Fan Art
Kelly Sounds
Adopties
Kelly's on Tour
Nieuws
Nieuws Archief
Site Informatie
Fanlisting
Foto Album
Banners
Discographie
Handtekeningenuur
Video Pictures
Concert Data's
Update's
Kelly Kids
Gewonnen Awards
Links
TV Optredens
Over the Kelly's

biografie.jpg

The Kelly Family is één van de meest drukke Europese LIVE groepen. In de laatste 4 jaar hebben ze optredens gegeven voor méér dan 10 miljoen mensen in europa, Oost-Europa en China, inclusief spelen voor 250 00 mensen in één enkel concert te Vienna en optreden met José Carreras en Luciano Pavarotti.
 
Gedurende hun grote Stadium tour in de zomer van '96 - '97, speelden ze in europa voor
40 000 - 60 000 fans elk. En zelfs wanneer ze dit aantal bereikten, zorgden The Kelly Family voor de promotie en organisatie van de concerten. Hun Tv-shows en specials worden gevolgd door miljoenen mensen. Ze hebben 17 albums en 15 video's geproduceerd.
 

In 1995 verkiezen de Bravo-lezers The elly Family als meest geliefde en beste Rock en popgroep. Hiervoor kregen ze de gouden "Bravo-Ottos". In '96, '97 en '98 zijn hier nog 3 zilveren "otto's" bijgekomen.

Ze zijn voorgesteld in verschillende magazines, ze ontvingen de "Echo" (= Duitse muziekindustrieprijs) voor de beste internationale popgroep in 1996 ... en dit is enkel een deel van hun succes. The Kelly Family is een recordbrekend fenomeen: hun album "Growing Up" bereikte onmiddellijk de hitlijsten in de meest Europese landen, in Duistland stond het zelf onmiddellijk op nummer 1. Ze verkochten ongeveer 3 miljoen albums van hun vorige cd "Almost Heaven" in Europa. Ze kregen verschillende platina platen in Duitsland, Zwitserland, Tsjechië, Polen, Noorwegen, Nederland en Spanje. Hun zwaarste album "Over The Hump" verkocht 4 miljoen exemplaren in Europa. Deze verkoop zette The Kelly Family in hitlijst van de meest verkochte cd's, net zoals Michael Jackson, Phil Collins, REM, Tina Turner, The Fugees en Celine Dion in de Europese muziekindustrie.

Hun adres:

c/o Kel-Life GmbH
Auenweg 173
D-51063 Köln
Germany

c/o Kel-Life
Postfach 41 08 60
D-50867 Köln
Germany